Workshops

umeå_brudarnaVi älskar att hålla workshops. Ofta är det möten som förändrar oss till att vara dem vi är, där vi kan plocka fram fler sidor av oss själva och stärkas inifrån och ut.

Våra workshops och möten bedrivs i våra lokaler i Stockholm och i Göteborg alternativt på annan plats efter överenskommelse. Om du företräder en organisation kan vi även anordna interna workshops för och hos er. Äkta möten bedrivs i vår hemmamiljö i Göteborg och Havdhem, Gotland. De kan genomföras som halv- och/eller heldag.

Våra workshops:

Inifrånstyrning

Workshopen som förändrar ditt sätt att leva. Denna heldag satsar vi på dig och ditt liv med inriktning på att leva det liv du vill. Vilka viktiga beslut inom dig är än så länge både outtalade och ofullbordade? Med hjälp av verktyget Inifrånstyrning får du de AHA-upplevelser du behöver för att förändra det du vill. Kan med fördel kombineras med 3 efterföljande coachingsamtal.tumnag

Engagemang

Workshopen som förflyttar dig. Denna halvdag investerar du i för att stärka ditt personliga engagemang. Vad motiverar dig på riktigt? Vad är det som kan få dig att känna att tid och rum försvinner? Med hjälp av vårt motivationsverktyg tar du fram en tydligare riktning för större engagemang både på och utanför jobbet. Material ingår. Heldag för upp till åtta personer. Kan med fördel göras som en gemensam teamaktivitet för att stärka både engagemang men också förståelsen för varandra. Förbättrar jobbrelationerna!

Äkta möten

Möten som förändrar dig till att vara den du är. Det är upplevelsebaserade möten i hemmamiljö hos Per och Tess. Vi träffas på söndag eftermiddagar i antingen Göteborg eller Havdhem för att finna och stärka det hos oss som vill uttryckas. Med inspiration från våra andra verktyg guidar vi mötet på ett lätt och avspänt sätt. Möten som berör!

Intresseanmälan till någon av våra workshops eller om du önskar mer information skicka ett mail till info(at)authentic.se.

Ser fram emot din anmälan!