Föreläsningar

Therese1Vill du ha en inspirerande föreläsning till kunddagen eller kick-offen. Vi har några inspirerande föreläsningar du kan välja bland:

Lyft ditt personliga varumärke. Ett framgångsrikt personligt varumärke märks. Vad är det som gör att människor vill lyssna på dig? Föreläsningen inspirerar dig till att ta makten och leverera det du är bäst på – nämligen att vara dig själv.

Motiverade medarbetare.  Vad är det som får oss att prestera utifrån våra allra bästa jag? Hur vi skapar äkta engagemang är en ständigt lika aktuell fråga. En engagerande och insiktsfull föreläsning om det som bäst motiverar våra medarbetare.

Inifrånstyrd. Är du inifrånstyrd eller utifrånstyrd? En förläsning som får oss att vakna upp. Vad vill vi på riktigt? Eller är det grannen, mamma, chefen eller barnen som vill åt dig? En alltid lika aktuell föreläsning som inspirerar oss till att vara trygga i oss själva – både på och utanför jobbet.

Autentiskt Ledarskap. Hur bygger du förtroende som ledare? Vad är det som gör att medarbetare vill följa dig? På föreläsningen får du ett smakprov på det autentiska ledarskapets två viktigaste komponenter; förtroende och autenticitet.