Om oss

Authentic drivs av Per och Tess Appelqvist tillsammans med vår partner Monia Svensson. Som ledarskapskonsulter arbetar de för att människor ska förverkliga det de vill i sitt liv och i sitt arbetsliv. Att det som ibland hindrar människor från att göra sitt bästa ska tas upp till ytan och att nya vägar ska formas. Authentic är med i övergången.

Monia Svensson. Monia har en kandidatexamen i idrottsvetenskap inrikting organisation från Umeå universitet och har arbetat strategiskt och operativt inom Svensk idrott på nationell och lokal nivå. Monia är även utbildad i coachning via The Academy® och har erfarenheter av friskvårdsbranchen som gruppträningsansvarig och Verksamhetschef och VD.

Therese Appelqvist. Therese är Filosofie magister i Sociologi, från Göteborgs universitet. Accrediterad i Emotional and Social Intelligence Competence Inventory (ESCI), Hay Group London. Hon grundade 2007 relationsföretaget Mindcon och 2011 Authentic AB.

Per Appelqvist. Per har haft ett flertal ledarpositioner i internationella bolag som Vd och marknadschef inom inom bl.a. media, IT och rekrytering. Han är skribent med journalistbakgrund. Han håller även i ledar- och coachingprogram med fokus på att frigöra potential. Grundade 2011 Authentic AB.

Följ oss gärna på vår personliga blogg;

Blogg:
www.authentica.se

Följ oss gärna på vår professionella blogg;

www.jobbrelationer.se